Elke vloer vraagt om regelmatige reiniging én onderhoud. TopFloor Schoonmaakdiensten heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken en het beschermen van:

Tapijt

TopFloor reinigt uw vaste vloerbedekking met een milieuvriendelijke methode op koolzuurbasis (CO2). Deze manier is effectief, duurzaam en veilig. Zelfs lastige vlekken als kauwgom, roest en inkt verdwijnen. Bovendien is uw tapijt na 60 minuten alweer droog!

Marmoleum (rubber/pvc)

Uw marmoleum vloer komt pas tot zijn recht als hij goed wordt onderhouden. De ervaren schoonmakers van TopFloor schoonmaakdiensten kennen het geheim om een kunststof vloer te laten leven. En dat geheim willen ze best met u delen!

Grindtapijt

Een grindvloer verzamelt vanwege zijn open structuur flink wat vuil. Eens per jaar is daarom een grondige schoonmaak nodig. TopFloor Schoonmaakdiensten kan dit voor u doen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een grondige reinigingsbeurt met specialistische apparatuur.

Natuursteen

Uw natuurstenen vloer moet met zorg behandeld worden. Alleen dan blijft uw vloer als nieuw. TopFloor Schoonmaakdiensten heeft de kennis én de ervaring om uw kostbare vloer goed te onderhouden.

Is uw vloer in het verleden niet goed behandeld, dan krijgt uw vloer dankzij de ervaring van TopFloor schoonmaakdiensten een tweede leven. Afhankelijk van de soort steen zullen professionele medewerkers de vloer kristalliseren of impregneren. Een ware metamorfose volgt!

Giet- en epoxyvloeren

Een gietvloer is mooi én praktisch. Een huiskamer of keuken is dan ook prima zelf te reinigen. Gietvloeren in grote ruimtes zoals showrooms, kantoren of winkels kunt u het beste laten onderhouden door een deskundig bedrijf. TopFloor Schoonmaakdiensten heeft de kennis en de apparatuur om een giet- of epoxyvloer te reinigen zonder de vloer te beschadigen. Regelmatig onderhoud zorgt voor een stralend resultaat en verlengt de levensduur van uw kostbare vloer.

Vloeronderhoud in beeld

 

Meer weten

Nieuwsgierig naar aanpak, kostenplaatje of de voordelen van een onderhoudscontract? Bel dan met 013-435986 of vul het formulier in. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.